Om mig

10154128_10151942805752461_238418610_nJo, jag är fröken Hink, vanligtvis kallad för Helen. Jag är 26 år och sedan september 2011 är jag en nöjd och glad Karlstad-bo. I augusti 2012 började jag läsa programmet Webb och multimedia vid Karlstad Universitet. Det är jätteroligt att lära mig nya saker som tidigare varit helt främmande för mig och jag trivs otroligt bra! Jag älskar att dansa och är med i ett nystartat danskompani. Jag håller även på att lära mig springa, är extremt lättskrämd, bor med en katt vid namn Tea (som är min lilla älskling), älskar lakrits och är världsbäst på att skjuta på saker jag har tänkt göra. Och egentligen är jag blond.

I den här bloggen skriver jag mest om allt och ingenting. Jag har nyligen köpt mig en ordentlig kamera så det kommer bli mer och mer bilder här, det kan jag lova! Jag är stundtals rätt dålig på att uppdatera bloggen, men jag jobbar på det. Om inte ni kommit hit och läst lite då och då hade bloggen redan gått i graven kan jag lova. Så fortsätt läs, så fortsätter jag att skriva, och tillsammans håller vi denna blogg vid liv!

Annonser

2 reaktioner på ”Om mig

    • Tack :) Dock är det inte min förtjänst att den ser ut som den gör, utan det är ett färdigt tema man kan använda. Tyvärr kan man inte göra så mycket egna förändringar där jag har min blogg utan att behöva betala… Funderar på att flytta över den någon annanstans, men vi får se :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s