Liten uppdatering

I och med att jag bestämde mig för att anmäla mig till Flows klubbmästerskap när det var 16 dagar kvar kommer jag inte ha massvis med tid över de närmsta två veckorna. Inte för att det brukar bli så mycket bloggeri annars heller, men kan ju förvarna om att det finns en risk att det blir ännu mindre. Eller så blir det mer, det kan ju vara så att jag känner att det finns mer att säga nu när jag tränar till det, vem vet? Det lär märkas! Ville hur som helst ge en liten uppdatering om helgen, då jag reste bort en liten sväng.

Det var nämligen damsittningen i Skövde och vi var några (8) alumner som gick tillsammans. Fast tydligen är vi inte bara alumner längre, nu för tiden klassas vi tydligen som gammel-alumner. Käre väl vad åren går fort… Oavsett vad vi klassas som så var det hur roligt som helst! Jättekul att träffa alla igen, jag bodde hos Karro som jag inte träffat sen 2010, förförminglet var supertrevligt, sittningen var väl genomförd av pojkarna, maten var god (bortsett från potatispurén som knappt smakade nåt)(och så var det dåligt med sås, så en pojke fick gå runt och fylla på sås), strippen var så himla bra koreograferad, man såg vad mycket de hade övat på den, den innehöll brinnande pinnar, mellanfesten fick två tummar upp (pratade med en alumn som började efter att jag hade slutat…), jag bytte inte bort klackarna mot platta skor förrän det var dags att gå hem, jag trillade inte en enda gång och när jag vaknade dagen därpå mådde jag riktigt bra och var till och med rätt pigg!

Det sistnämnda var väldigt oväntat och oförtjänat får jag lov att säga. Nedan följer en lista på vad som slank ner under kvällen (och eftermiddag):
– 5,5 flaskor cider
– 1 glas vin
– 1 glas bubbel
– 1 litet glas hallonmojito
– 350 ml Baileys (cirka)
– 1 hallonlakrits-shot
(efter detta låg jag mest på en soffa på kåren, upprepade ”Jag är så full!” om och om igen, blev klappad på benet och drack vatten)

Med tanke på vad sällan jag dricker nu för tiden borde jag inte ha kunnat stå upp efter det där. Än mindre gå omkring i högklackat. Och verkligen inte mått bra dagen därpå. Speciellt inte med tanke på att det var rätt blandade typer av alkohol. När jag var yngre blev jag sjukt bakis väldigt lätt. Ju äldre jag blir, desto mindre bakis tycks jag bli. Jag tänker glädjas åt det så länge det håller i sig, för man vet aldrig när det vänder igen!

(jag räknar verkligen inte med att vågen är snäll imorgon bitti…)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s