Uppmärksam

Idag träffade jag min chef, varpå hon utbrast ”Men, har du färgat håret? Var inte du blond?”. Och jo, jag var blond. Däremot har jag inte varit blond sedan augusti och vi har träffats flertalet gånger sedan dess… Jag får väl tolka det som att det ser rätt naturligt ut med brunt hår på mig!

Image
Förut

Image
Nu

Jag har även sökt kurser inför hösten idag (en dag innan sista dagen, varför vara ute i god tid liksom?). Det är två obligatoriska kurser i höst och så är det två valfria. Eftersom jag är kass på distanskurser (vilket jag läst hela våren, jippi..!) bestämde jag mig för att bara söka campus-baserade kurser vid Karlstads Universitet. Tänkte att det kommer vara få att välja på och att jag kommer få läsa något som jag egentligen inte är så sugen på att läsa, men så blev det inte alls! Istället fick jag beslutsångest… Den ena var inte så svår, Designmönster, Java och UML lät rolig + programmering och strukturering, två saker jag gillar!

Vilken den fjärde kursen skulle bli var däremot lite svårare. Det stod mellan Utveckling av appar för mobila e-tjänster och Projektledning i IT-projekt. Jag tänker att båda två garanterat är bra att ha, samtidigt som jag bör ha i åtanke att jag just nu läser en kurs som heter Internetprogrammering för mobila enheter, som i princip är programmering i Android… Till slut bestämde jag mig ändå för att ta app-utvecklingen framför projektledningen. Kanske, kanske, kanske kan läsa projektledningen också, vi får se… I annat fall går det säkert att hitta någon liknande kurs att läsa nästa vår (eller kanske sommaren därpå, det märks).

Nu ska jag bestämma mig för om jag ska ägna kvällen åt Criminal Minds eller Doctor Who. I och för sig blev JJ kidnappad i slutet av senaste avsnittet, så borde nog se hur det går med det egentligen… Vi får se!

Image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s