Latsidan

Oj oj oj, nu har jag verkligen varit lat när det kommer till bloggen. En månad och två dagar sedan senaste inlägget. Illa är vad det är!

Jag får lov att erkänna att jag verkligen inte haft varken inspiration eller motivation till att sitta och skriva saker den senaste tiden. Nu får det dock lov att bli skärpning på mig!

Nå, vad har hänt sen sist då?
Jättemycket såklart, men den största saken är väl att jag har kommit in på programmet Webb och multimedia på Karlstad Universitet och därmed börjar plugga om nio dagar! Det är jätteroligt, jättenervöst, jätteläskigt och otroligt spännande!
Jag ser verkligen fram emot att börja plugga igen, att lära mig saker igen och (helt ärligt) komma ifrån att jobba med barn. Jag tycker verkligen om barn, det gör jag, men jag är så trött på att jobba med dem. Kommer jobba någon dag här och där, vilket nog blir en mer lagom dos än det är nu.

I slutet av förra veckan och början av denna vecka bestämde jag mig för att sy en skolväska. Jag har tidigare skrivit att jag skulle sy en väska med volanger i grått, gult och rosa/korall/whatever. Dock kände jag nu när hösten närmar sig att en väska i främst grått och ljusgult är lite mer somrig. Den är inte helt optimal när det kommer till att passa alla årstider, så jag gjorde en färgjustering. Det fick bli en väska med volanger i grått och mörklila/vinrött (?) sydd efter måtten på ett block i A4-storlek. Som jag kämpade med att få alla mått rätt, få alla sömmar där de skulle vara, få alla delar att passa ihop, osv. Jag har nog aldrig varit så glad och känt mig så nöjd förut när den väl var klar. Här har ni resultatet:


Den är inte perfekt, men jag är nöjd ändå. Jag vet vilket arbete jag har lagt ner på den och jag är förvånad över att den ändå blev så fin som jag tycker att den blev. Nu hänger den i garderoben så den får vara ifred från katterna i väntan på att skolan drar igång.

Måndagen den 27 augusti börjar jag studera igen. Skräckblandad förtjusning. Snart så!

(Börjar bli dags för ommålning av bloggen igen, får se hur den blir denna gång…)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s