Duktig på mitt egna sätt

Idag känns det som att jag har varit duktig. Varför? kanske man undrar då. Jo, för jag har spenderat pengar. Eller ja, inte för själva penga-spenderandet (hade känt mig mer duktig om jag inte spenderat pengar), men för att jag har fått vettiga saker gjort genom att spendera pengar. Det mesta har varit vettiga saker i alla fall.

  1. Jag har köpt mig två par jeans på rea (150 kr paret). Jag är verkligen riktigt riktigt riktigt usel på att hitta byxor. Speciellt byxor som passar, ser bra ut på och som fortsätter att passa och se bra ut på även efter att det gått någon timme. Jag vet ju visserligen inte om de här uppfyller det sista där, det kommer ju visa sig. Men jag hoppas verkligen att de gör det. Jag köpte riktigt tajta byxor så förhoppningsvis blir de mer lagom efter att jag har haft på mig dem ett tag. Har även insett att jag verkligen inte passar i stuprör. De framhäver mina lår på ett ytterst o-smickrande sätt. Har dessutom insett att mina ben ser väldigt korta och breda ut i provrummet på H&M. Konstigt att de inte ser lika korta och breda ut hemma…
  2. Jag har numera en rynk-pressarfot hemma! Har även köpt på mig mellan grått, ljus gult och ljust laxrosa (kanske, eller korall eller nåt?) tyg som jag ska sy mig en väska med volanger av. Hade bara tänkt köpa grått och gult tyg, men det rosa/korall/whatever passade så bra med de andra så fick bli lite sånt också.
  3. Jag hittade mig en klocka! En ljust grå sak för 149 kr med glansig fin urtavla och låtsas-skinn armband. Var nära på att köpa mig en likadan fast i en jättehärlig hallon-rosa färg, men det är ändå en riktigt rosa klocka vi pratar om, så det krävs lite mer övervägande innan jag kastar mig ut i ett sånt köp.
  4. Kan även ha råkat köpa tre mini-nagellack på rea… Bland annat ett överlack som ska göra så att nagellacken ser matta ut, vi får se om det fungerar!

Visst, egentligen var det väl bara byxorna som jag verkligen behövde, men en ny klocka har jag tänkt köpa ett tag nu. Den klocka jag har sen innan har jag ändå haft sen december 2010, plus att jag köpte den för 99 kr, så tycker att jag fått valuta för de pengarna och att det faktiskt är okej att köpa en billig klocka vartannat år. Nu har jag dessutom en ljus och en svart, blir mycket lättare att matcha med kläderna! Rynk-pressarfoten ville jag verkligen verkligen ha, för jag har blivit som smått besatt av tanken på att kunna sy saker med volanger (utan att behöva rynka tyg för hand tills jag spyr)! Till exempel har jag även stora planer på att sy ett par gardiner till sovrummet, vi får se hur det går med det. Nagellacken råkade jag bara trilla över. Sånt som händer.

Nu ska jag måla mina naglar med Mavalas nagellack i färgen Pistachio (eller kanske Lemon Cream, eller kanske båda?) och testa det nya matta överlacket. Spännande!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s