Lite utav en shopping-helg

Helgen som varit ägnade jag faktiskt åt en del shopping. Det var inte alls meningen, det råkade bara bli så. I lördags åkte jag inte till stan för att kolla efter lite tyger och för att köpa kattsand. Hittade inget tyg men hittade istället lite band att göra armband av. Sen råkade jag slinka in på H&M som har rea just nu. Där råkade jag hitta två jättesöta sommarklänningar och ett skönt linne, tillsammans gick de på 250 kr. Lätt värt säger jag. Har inte tagit några kort på klänningarna än, men här är en dålig bild på linnet.

Inte särskilt smickrande eller tjusigt, men väldigt skönt!

Efter H&M fick jag småspringa till djuraffären så jag skulle hinna dit innan de stängde. Planen var egentligen att jag skulle till Panduro också, men var inte så sugen på att gå dit när jag släpade på en tio kilos låda med kattsand. Tog bussen hem istället och bestämde mig för att åka dit på söndagen.

Väl hemma satte jag mig och tittade lite på Panduros hemsida och upptäckte att de också hade rea! Ännu större anledning att åka dit! Gäller ju faktiskt att köpa på sig lite när det är halva priset, för ordinarie pris är ju knappast gratis.

Så, igår åkte jag alltså ner till stan igen. Gick till Panduro och hittade det här på rean…

Det stora hjärtat är en klocka som jag tänkte göra ett halsband av när jag väl har en passande kedja eller liknande.

Hittade även detta till ordinarie pris…

När jag kände mig nöjd på stan tog jag bussen vidare till Bergvik och IKEA. Jag hade lovat sambon att jag skulle köpa med en likadan kudde som jag har så att han slutar sno min kudde om nätterna. Väl där köpte jag även en ny taklampa till sovrummet som passar bättre in än pappersbollen gjorde. Efter IKEA gick jag till Bergvik, hittade mig ett par söta blommor att ha i håret på H&M och så handlade jag lite på ica maxi innan jag tog bussen hemåt igen.

Dock vaknade jag förkyld igår morse, vilket gjorde att jag fick högst två timmars sömn i natt. Det kombinerat med 7,5 timmars jobb idag med barn på högvarv har resulterat i en mycket trött Hink med rinnande näsa, värkande huvud och lite smått ömmande ansikte. Ska nog ta mig lite värktabletter och gräva ner mig i sängen nu.

Annonser

One thought on “Lite utav en shopping-helg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s