Efter ommöbleringen

Tänkte visa lite bilder på hur det ser ut här hemma nu när vi har möblerat om lite. Tyvärr har jag inga före-bilder, så får försöka beskriva hur det brukade se ut.


Här har vi sovrummet som det ser ut nu. Tidigare stod det en fåtölj i hörnet (där byrån nu står), byrån stod intryckt mellan fåtöljen och sängbordet (som syns lite till höger i bilden). Hade även en golvlampa mellan fåtöljen och byrån. Till vänster (utanför bilden) finns en dörr, där hade vi förut våra tvättkorgar, en rosa i plast och en stor gul lagerhaus-kasse. Dessa byttes ut mot den svarta på bilden. Sedan den lite högra fåtöljen och golvlampan försvann är det fruktansvärt tomt på väggen, så vi får lov att hitta något att sätta upp där.


Övre hallen (ja, vi har en nedre, en övre och dessutom en inre hall i vår lägenhet). Förr stod ett datorbord i hörnet (under hyllorna), en skrivbordsstol och… ingenting mer. Då sambon bestämde att datorbordet skulle bo i vardagsrummet tyckte jag att det blev så tomt där i hallen att fåtöljen (alltså den som tidigare höll till inne i sovrummet) fick flytta ut dit. Lampan fick givetvis följa med det, precis som fotpallen och för tillfället en hurts. Hurtsen är där i brist på bättre. Får försöka hitta nåt litet bord som bättre passar in där. Denna hörna har faktiskt använts flera gånger redan (mer än tidigare) i egenskap av plugghörna. Ska dock ta bort filtarna från fåtöljen, den är mycket finare så som den ska se ut.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s