Hemmastämning

Äntligen börjar vårat vardagsrum kännas lite hemtrevligt och faktiskt se ut som ett hem. Ni anar inte vad skönt det är att efter mer än två månader i den här lägenheten faktiskt börja komma i ordning. Saker börjar hitta sina platser. Jag har till och med lyckats få upp de två jul-/adventsstjärnorna jag äger (bättre att få upp dem andra advent än att inte få upp dem alls). Lyckades dessutom peta i en lampa i pappersstjärnan, första gången någonsin under de år jag har haft den (kan det vara fyra år månntro?). Sen att det var helt fel typ av lampfäste, att lampan är för stor och lyser för starkt, det spelar mindre roll.

Igår åkte vi till Ikea med Christofers mamma och hennes sambo. Det blev ett soffbord (som passade perfekt trots att vi hade glömt mäta hur stor plats vi hade!), en liten matta som precis var tillräckligt stor för bordet att stå på, två soffkuddar, två lampor som ska upp i bokhyllan, två vägghyllor som ska upp i lilla rummet (aka rosa rummet), lite småbös och en hel massa klädvårdsrullar. Vi åkte även till Ica och handlade på oss lite kött och annan mat som är bra att fylla kyl och frys med. Dessutom hittade jag ett par jättefina ljusstakar. Det är de två små lila sakerna som står närmast kameran på soffbordet.

Visserligen ska massor med hyllor och lite tavlor och sånt upp innan man kan säga att vi börjar bli klara, men vi närmar oss i alla fall!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s